PRVI PRIVATNI LABORATORIJ U BOSNI I HERCEGOVINI !
BESPLATNE INFORMACIJE: 066 157 059
 
PRVI PRIVATNI LABORATORIJ U BOSNI I HERCEGOVINI !
BESPLATNE INFORMACIJE: 066 157 059

PRVI PRIVATNI LABORATORIJ U BOSNI I HERCEGOVINI !

BIH Medicinski laboratorij je prvi privatni laboratorij u Bosni i Hercegovini. Uz veliki trud i podršku prijatelja BIH Medicinski laboratorij je utemeljen 01.03.1999. godine. Početna lokacija laboratorija je bila u Lužanima u ulici Vinka Šamarlića br. 5.  Marljivim radom kolektiva, veoma brzo postaje pouzdan i kvalitetan laboratorij koji neprekidno prati uvođenje novih analiza. U aprilu 2016. godine, preselili smo naš laboratorij iz Lužana na lokaciju Stupska 1 F, naselje Stup, kako bi naši korisnici dobili još kvalitetniju uslugu. U laboratoriju na adresi Stupska 1F i partner laboratorijama u centru Sarajeva provode se biohemijske, imunohemijske, hematološke i mikrobiološko parazitološke pretrage. Metode rada su usklađene prema evropskim standardima dobre laboratorijske prakse.

ZADOVOLJSTVO NAM VAS JE OBAVJESTITI KAKO JE LABORATORIJ IZ LUŽANA PRESELJEN NA NOVU LOKACIJU STUPSKA 1 F, STUP. Iz pravca Ilidže idete prema Stupu i skrenete prije Gazprom pumpe (kao da idete na pumpu) te se vozite kao da ćete ići iza leđa pumpe i tada skrenete desno prema novim zgradama.

Vlasnica našeg laboratorija Dr. sc. Lejla Hasanbegović jedini je doktor zdravstvenih nauka iz oblasti laboratorijske dijagnostike.

Mi  standardizujemo naš rad za vašu i našu sigurnost.

Mi učestvujemo u dodatnim edukacijama kako bi vama mogli da pružimo bolje i kvalitetnije usluge koje će biti:

  • U skladu sa evropskim standardima
  • Sa najvećom mogućom sigurnošću i kvalitetom
  • U skladu sa raspoloživim materijalnim sredstvima
  • Vršimo svakodnevne interne kontrole kvaliteta laboratorijskih pretraga
  • Vršimo eksterne mjesečne i godišnje kontrole kvaliteta laboratorijskih pretraga (RIQAS)
  • Vršimo godišnji servis svih automatskih analizatora, te od ovlaštenih servisera (Roshediagnostics, Sysmex, Diasorin, Biotecnica, Biosistemi, Eppendorf, Thermo Fisher scientific…) posjedujemo certifikat o ispravnosti svih analizatora
  • Nabavkom nove opreme u mogućnosti smo da brojne analize na koje ste duže čekali, sada završimo u roku 24 h, kao npr. Borrelia burgdorferi antitijela, Helicobacter pylori antigen i izdisajni test, TORCH, EBV antitijela, Calprotectin u stolici, Antinuklearna antitijela, Anti dsDNA i brojne druge analize.

Konsultacije su besplatne.
Također, za Vas smo otvorili i novi laboratorij na adresi Branilaca Sarajeva 16.

Lab2

Kao i naši ostali laboratoriji, i naš najnoviji laboratorij, opremljen je prema svjetskim standardima, pod stručnim vodstvom spec. mikrobiologije Dr. Ines Radonis Pejić.

Tako danas imamo ukupno tri laboratorija, raspoređena na različitim adresama:

  • Stupska 1F, Stup
  • Branilaca Sarajeva  16, Centar
  • Branilaca Sarajeva 45, Centar

Svi laboratoriji lako su dostupni automobilom i javnim prijevozom.

BIH Medicinski laboratorij, nakon dugogodišnjeg uspješnog rada u Sarajevu, od sada na četvrtoj lokaciji u Travniku u ulici Šehida 17a. Laboratorij u Travniku je počeo sa radom 29.10.2018. godine. Kontak telefon u Travniku: 030 333 294. Dobrodošli !

VAŽNO OBAVJEŠTENJE ZA NAŠE PACIJENTE:

Naš laboratorij je od 01.05.2018. registrovan kao PZU Poliklinika B-I-H Medicinski laboratorij.

Poliklinika B-I-H Medicinski laboratorij je započela proces akreditacije u suradnji sa agencijom za kvalitet i akreditaciju u Zdravstvu u Federaciji Bosne i Hercegovine – AKAZ.

Naš tim obavlja kućne posjete svim radnim danima i subotom. Kućne posjete možete zakazati na mob: 066 157 059 ili na fiksni telefon: 033 628 302 i 033 628 376.

error: Zabranjeno kopiranje !